Groene Groeiplekken Rotterdam

Ontmoet het team van Groene Groeiplekken! Astrid staat er niet op.

Ontmoet het team van Groene Groeiplekken! Astrid staat er niet op.

Vorig jaar zijn Rutger van het Wilgenplantsoen, Frenk en Astrid van Wollenfoppengroen&co -Taka Tuka tuin, Ingrid van Rotterdamse Munt, Lieke van de Botanische tuin Afrkaanderwijk, Corien van de Educatieve tuin de Enk en Leonie van Planetcare gestart met de oprichting van Groene Groeiplekken. Dit voortgekomen uit de tweede stadsboerenconferentie bij Museum Rotterdam. Wij hebben ook in samenwerking met Museum Rotterdam een Groene Groeiplekken bijeenkomst gehouden in het Timmerhuis. Lees hier het verslag van deze avond. 

De Groene Groeiplekken Rotterdam wordt een organisatie voor tuinen om samen te werken aan educatie, professionalisering en werkgelegenheid. Het zijn plekken die op uiteenlopende manieren een onschatbare bijdrage leveren aan het stadsleven. Wij geloven dat door tuinen te verenigen wij van elkaar kunnen leren en groene plekken zich verder kunnen ontwikkelen, zodat ze nog meer voor de stad kunnen betekenen. 

  • Groen in de stad waarborgen!
  • Financiële middelen verzamelt om de professionele coördinatoren van de tuinen te kunnen betalen.
  • De professionaliteit van de aangesloten tuinen waarborgt en daarover verantwoording aflegt aan de geldschieters.

Wil je op de hoogte gehouden worden like dan onze facebookpagina! Lijkt het je leuk om deel te nemen met jouw groene initiatief mail dan naar: groenegroeiplekken@gmail.com 

Leonie Roukens